WIE ZIJN WIJ

Gebaseerd op liefde voor Spaans eten, dranken en eetcultuur biedt 21 Pinchos een plek die voelt als thuis. Het menu verovert jouw smaakpapillen, de ambiance van onze locaties en de teams jouw hart.
Wij geloven in verbinding door het delen van eetmomenten. Groots of intiem, voor grote en kleine groepen. Altijd vernieuwend, van hoge kwaliteit en voor een eerlijke prijs. Even écht met elkaar samen zijn. Elkaar ontmoeten tussen al dat warms, kouds, smakelijks en kleurrijks dat 21 Pinchos je te bieden heeft.
Zoals de klok thuis tikt, zo tikt die ook bij 21 Pinchos.

De gerechten op het menu van 21 Pinchos stimuleren de smaak en het samen delen van een eetmoment. Dat noemen wij ook wel “La Sobremesa”, het tafelgesprek. Eten als middel, verbinden het resultaat.

Modern authentiek. Bij 21 Pinchos kom je thuis. Wij zijn van mening dat deze sfeer 21 Pinchos een gemakkelijke keuze maakt; voor gasten die voor de eerste keer komen, en voor gasten die we al vaker hebben verwonderd. Onze trouwe gastenkring keert terug omdat zij onze hoge kwaliteit en eerlijke prijzen waarderen. Kind aan huis, je voornaam kennen. Wij zijn anders dan anderen omdat jij dat ook bent.

Onze team is een afspiegeling van ongeveer de hele Spaanstalige wereld gecombineerd met een leuke mix van mensen die hier geboren en getogen zijn maar ook van collega’s die van Nederland hun nieuwe thuis maken, al dan niet tijdelijk als student bijvoorbeeld.

Kom je bij ons langs? Reserveer nu

+31 6 215 551 70