ETEN & DRINKEN

La cultura pasa por el estómago. Cultuur gaat door de maag. 21 Pinchos presenteert de Spaanse eetcultuur met een eigen take. Eerlijke eenvoud. Het beste van daar, nog beter bij ons; een moderne Noord Europese variant op huisgemaakte tapas en typisch Spaanse recepten.

Conexión a través de la comida. Verbinding door eten. Dat is de Spaanse keuken in de notendop. 21 Pinchos staat voor eerlijke producten, duurzaam en kraakvers.

Responsabilidad. Verantwoordelijkheid. 21 Pinchos gaat voorop in Duurzaam, Verifieerbaar, Verantwoord en Veilig. Voor ons het nieuwe normaal in de horeca. Het houdt ook in dat wij werken met passende porties en dagverse producten met een verhaal, qua herkomst, hoe milieu- of diervriendelijk deze zijn, of het vlees of vis medicijnvrij is. 21 Pinchos werkt met keurmerk Beter Leven ** en qua vis minimaal met ASC label.

Verantwoordelijkheid betekent ook dat we soms de gasten moeten vertellen dat op=op is en ook omdat no waste in onze processen centraal staat.
Origen. Onze groenten zijn onbespoten, onbewerkt en afkomstig uit de regio.
Ons vlees wordt geleverd door Keurslager Albert Pestel (www.pestel.keurslager.nl)
Zijn rundvlees staat bij Hoeve de Groenzoom uit Berkel Rodenrijs (www.hoevedegroenzoom.nl)
Ons scharrel varkensvlees komt uit Zeeland en kenmerkt zich door zijn diervriendelijke wijze van houden. Kijk zelf eens op de website (www.hetzeeuwsescharrelvarken.nl) onder de knop “Pig Brother”.
Onze kip heet Tante Door. Vrije uitloop kippen gegarandeerd zonder antibiotica.
Je kunt haar volgen via een Live Cam op www.datzegtgenoeg.nl
Het vlees uit Spanje is streng gecertificeerd en afkomstig van Iberdeli (www.iberdeli.nl )
Vis kom uit het seizoen en is altijd gecertificeerd (ASC en MSC); geen Aziatische kweekvis.

ONS MENU

FENIX

MARKTHAL

BEKIJK ETEN
BEKIJK DRINKEN
BEKIJK ETEN
BEKIJK DRINKEN
BEKIJK ETEN
BEKIJK DRINKEN

Kom je bij ons langs? Reserveer nu

+31 6 215 551 70