GROEPEN

Heb je een Fiesta of wil je gewoon een gezellige borrel organiseren voor een groep? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Met twee toplocaties in het bruisende Rotterdam heb jij het voor het uitkiezen.
Onze locatie in De Markthal is gevestigd in een overdekte markthal. Deze kom je in meer wereldsteden tegen, maar door de combinatie met woningen en winkels heeft Rotterdam een wereldprimeur.

Onze locatie in De Markthal biedt ruimte voor ongeveer 100 personen op ons unieke dakterras met een prachtig uitzicht over de Markthal. Wie omhoog kijkt, ziet het grootse kunstwerk ‘Horn of plenty’ (Hoorn des Overvloeds) van Arno Coenen en Iris Roskam.

Onze prachtplek in de Fenix I op Katendrecht al eens bezocht? De Fenixloodsen dienden vroeger voor de boedelopslag van de Holland-Amerika lijn aan de andere kant van de Rijnhaven. Hier kan je genieten van een sfeervolle ambiance binnen en een uitzicht op de skyline van Rotterdam vanaf ons terras. Zowel binnen als buiten bieden wij ruimte aan groepen tot ongeveer 80 personen.

In overleg kunnen groepen een keuze maken uit diverse arrangementen die met zorg en ervaring zijn samengesteld.
Bekijk of download het volgende PDF (klik hier)

Speciale wensen? Geen probleem! Die horen we graag; geef ze door dan kunnen wij deze in detail met je doornemen. Stuur cas@21pinchos.nl een mailtje, of bel hem even op 06 41 51 1054 voor meer informatie over de mogelijkheden!

Kom je bij ons langs? Reserveer nu

+31 6 215 551 70